Tot onze klanten behoren duizenden gemeenten, scholen, kinderdagverblijven maar ook inspectiebureaus. Door regelmatig met hen te sparren houden we onze software up-to-date en compleet. Geen enkele andere software biedt zoveel data als Playmapping: alle relevante kenmerken van alle speeltoestellen, veiligheidsnormen van alle landen waar we vertegenwoordigd zijn én voorgeprogrammeerde onderhoudsmaatregelen.

Productbibliotheek met alle relevante gegevens over tienduizenden speeltoestellen.

Kennisbank met actuele veiligheidsnormen voor speel- en fitnessapparatuur.

Compleet assortiment onderhouds- en reparatiemaatregelen, voorgeprogrammeerd en aanklikbaar.

Aanvullende diensten:

Naast software biedt Playmapping nog een aantal aanvullende diensten om aanbieders van speel- en beweegplekken te ontzorgen op het gebied van beleid en beheer:

Budgetbepaling

Wat is de investeringswaarde van de speeltoestellen en valondergronden in de gemeente? Wat zijn de theoretische en werkelijk vervangjaren per speeltoestel? Welk budget is de komende 10 jaar nodig voor vervanging, onderhoud en beheer? Hier komt u meer te weten over onze budget tool.

Playmapping training academy

Playmapping biedt diverse trainingen voor inspecteurs en monteurs van speel- sport- en beweegplekken. Bekijk hier het uitgebreide aanbod in inspectie, onderhoud en beheer opleidingen.

Beleid formuleren

Playmapping ondersteunt aanbieders van speel- en sportplekken bij het formuleren van beleid. Dankzij onze live data kunt u met onze beleidsrapporten snel anticiperen op onderhoudskosten, veiligheidsrisico’s en gebruik van plekken. Hier komt u meer te weten over onze planningstool.

Playmapping certified partner programma

Speciaal voor professionele inspectie- en onderhoudsbedrijven biedt Playmapping een gecertificeerd partnerprogramma aan. Zij kunnen Playmapping op die manier aanbieden aan hun klanten voor inspectie, onderhoud en beheer. Lees hier meer over het Playmapping certified partner programma.

De klanten van Playmapping:

Veel gestelde vragen:

Playmapping is voor aanbieders van speel- en beweegplekken in de openbare ruimte, waaronder: • Gemeenten • Scholen • Recreatie • Kinderopvang • Woningbouwverenigingen Playmapping biedt met haar certified partner program ook een oplossing aan playground professionals: • Leveranciers speel- en fitnesstoestellen • Inspectiebureaus
Bekijk nu de software demo van de beheermogelijkheden om een preview van de werking van Playmapping software te zien. Een uitgebreide persoonlijke demonstratie verzorgen wij graag op locatie. Neem contact op voor het maken van een afspraak.
Klanten betalen licentiekosten per speeltoestel of per inspectie (Playmapping professional) waardoor naar rato wordt betaald voor het gebruik van Playmapping. Dankzij deze eerlijke licentiestructuur is Playmapping bereikbaar voor iedereen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over passende mogelijkheden.
De licentiehouder is eigenaar van de data. Playmapping stelt deze ter beschikking aan haar klanten in diverse formaten.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×