Aanbieders van speel- en beweegplekken zijn wettelijk verplicht aan te tonen dat zij veilige plekken en toestellen aanbieden. De gebruiksvriendelijke Playmapping software helpt daarbij. Voor inspecteurs en monteurs in het veld is er een handige app voor hun mobiel of tablet. Op de app kan de inspecteur door de bibliotheek bladeren met tienduizenden speeltoestellen die in Europa verkocht worden.

Productbibliotheek met alle relevante gegevens over tienduizenden speeltoestellen.

Kennisbank met actuele veiligheidsnormen voor speel- en fitnessapparatuur.

Compleet assortiment onderhouds- en reparatiemaatregelen, voorgeprogrammeerd en aanklikbaar.

Zo werkt het:

Buiten in het veld locaties en toestellen toevoegen en deze voorzien van de relevante inspectie- en onderhoudsstatus.

Op de app kan de inspecteur door de bibliotheek bladeren met tienduizenden speeltoestellen die in Europa verkocht worden. Bij het invoeren van speeltoestellen, zoeken ze eenvoudig de juiste uitvoering uit. Aanklikken en toevoegen. Meteen zijn alle gegevens up-to-date.
Bij hun inspectie zoeken ze op locatie waarna meteen alle te controleren toestellen overzichtelijk op een rij staan. Eén voor één loopt de inspecteur alle toestellen af op de aangegeven controlepunten en voert zijn observaties in. Als handig hulpmiddel zijn alle Nederlandse veiligheidsnormen voor EN1176 (speeltoestellen) en EN1177 (valondergronden) al opgenomen in Playmapping. Fijn om bij de hand te hebben. Datzelfde geldt voor de voor de praktische lijst met meest voorkomende onderhoudsmaatregelen. Als de hele locatie is gedaan, verzendt de inspecteur zijn rapport naar de server. Vanaf dat moment kan de beheerder op kantoor meteen het resultaat zien en de juiste beslissingen nemen ten aanzien van onderhoud of vervanging.

  • Overzicht van alle speelplekken en beweegplekken

    Met kleuren wordt de status van iedere plek aangegeven: regulier onderhoud of snel reparatie gewenst. Deepdive dankzij kaartlagen en filters.

  • Overzicht van alle speelplekken en beweegplekken

    Met kleuren wordt de status van iedere plek aangegeven: regulier onderhoud of snel reparatie gewenst. Deepdive dankzij kaartlagen en filters.

De Playmapping app werkt op alle mogelijke devices en is 100% compatible met Android, Apple iOS en Windows.

Contact

logo
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×