Speelbeleid voor gemeenten | Heeft u al een speelruimte beleid in úw gemeente?

Heeft u al een speelruimte beleid voor uw gemeente? Playmapping werkt met certified partners die op basis van uw Playmapping data speelbeleid kunnen formuleren dat naadloos aansluit op de huidige voorzieningen en uw speelwensen voor de toekomst. Bij het opstellen van het persoonlijke speelbeleidsplan wordt rekening gehouden met de ontwikkelingen in de gemeente, de demografische variabelen en eventueel de wensen van de burgers maar ook wensen voor specifieke speeltoestellen, sporttoestellen, groen en circulariteit vanuit de gemeente.

Natuurlijk altijd gericht op de gebruikers. Kinderen van alle leeftijden hebben een plek buiten nodig waar ze zich lekker voelen. Een ruimte om te spelen, bewegen, sporten, chillen, kletsen en niks-doen. Samen, maar ook alleen.
Ook voor jongeren, volwassenen en senioren is een passend speelbeleid en daaruit voortkomende inrichting van groot belang om de buitenruimte optimaal te kunnen gebruiken. Outdoor fitness, schaken en skatebanen worden met toenemende mate gerealiseerd in de buitenruimte.

Het beleidsplan spelen is een praktisch, bruikbaar en leesbaar document dat u als gemeente helpt bij uw taken op het gebied van spelen. U wordt geholpen bij het ontwikkelen van uw visie op spelen en dit wordt voor u uitgewerkt. Hierna wordt dit vertaald naar doelstellingen die u wilt bereiken, maar ook wanneer en hoe. Dit beleid biedt voor u handvatten voor het uitvoeren van uw taken. Hoe te handelen bij vragen, verzoeken of klachten over speelruimte. Hoe te handelen als een locatie opgeknapt, heringericht of verwijderd moet worden. Maar ook duidelijkheid over welke speeltoestellen, materialen of kleuren in de gemeente wenselijk zijn. Het is straks niet meer nodig in elke situatie de mogelijkheden en keuzes af te wegen en discussiëren, u kunt altijd snel, adequaat en consequent handelen. Met behulp van uw Playmapping data, wordt het geheel visueel weergegeven en wordt de data in Playmapping geïmporteerd. Zo heeft u altijd uw speelbeleid bij de hand.

Wij voorzien u graag van meer informatie. Bel naar onze supportafdeling 030-7890366 of stuur ons een e-mail.

Contact

logo
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×