Aanmelding training

Inschrijfformulier voor de trainingsdag 2020 voor aanbieders van speel- en beweegplekken door Playmapping & Keurmerkinstituut. Aan het einde van deze dag ontvangen de deelnemers een certificaat.

Playmapping organiseert in samenwerking met het Keurmerkinstituut (AKI), een kwalitatief en afwisselende training voor betrokkenen bij inspectie, beheer en beleid van spelen en bewegen. Een kwalitatieve en interactieve trainingsdag met aandacht voor de herziene EN1176/1177, markttrends en recente ontwikkelingen op het gebied van inspectie, beheer en beleid voor aanbieders van speel- en beweegplekken.
Een dynamisch programma waarbij theorie wordt gecombineerd met aansprekende cases. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat van deelname.

Voor wie?
Inspecteurs, beheerders en beleidsmedewerkers van speel- en beweegplekken

Duur van de training
1 dag van 9:00 uur – 16:00 uur

Data en locatie: 
Leeuwarden Q3 2020
Weert Q3 2020
Wegens onduidelijkheid rondom het verloop van de Corona maatregelen, nemen wij na de zomer een beslissing over de training. Wanneer u interesse heeft in deze training, mag u zich via het formulier aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte.

Investering: 
€165,- (excl BTW) per persoon, lunch inbegrepen

Vragen?
Heeft u vragen voorafgaand aan uw inschrijving? Neem dan contact op met Monique via telefoonnummer 030-7890366 of stuur ons een e-mail.

Contact

logo
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×