–Wegens COVID-19 maatregelen online trainingen Playmapping & Keurmerkinstituut–

Playmapping organiseert in samenwerking met het Keurmerkinstituut (AKI), een kwalitatief en afwisselende training voor betrokkenen bij inspectie, beheer en beleid van spelen en bewegen. Een kwalitatieve en interactieve online training met aandacht voor de herziene EN1176/1177, markttrends en recente ontwikkelingen op het gebied van inspectie, beheer en beleid voor aanbieders van speel- en beweegplekken.

Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte maandag 28 september 2020, hebben we besloten de trainingen niet op een locatie maar online te geven. We zullen dit in verkorte vorm in kleine groepen doen zodat we goed specifieke thema’s kunnen behandelen en iedereen de kans krijgt vragen te stellen. Daarom zullen sessies gehouden worden op donderdag 8, maandag 12, dinsdag 13 en donderdag 15 oktober aanstaande van 09.00 tot 12.30 uur. Tijdens de sessies is een docent van zowel Playmapping als het Keurmerkinstituut aanwezig.

We verzoeken u zich voor één van deze vier trainingssessies in te schrijven via deze link. Schrijf u snel in omdat elke groep maximaal 10 deelnemers toestaat. De kosten bedragen in tegenstelling tot ons eerdere bericht geen EUR 165,00 maar slechts EUR 135,00 (ex. Btw).

Bovendien zullen alle deelnemers volgend jaar van het Keurmerkinstituut een samenvatting ontvangen van de wijzigingen die momenteel in het WAS worden doorgevoerd. Dit handige document zal alle veranderingen opsommen die voor u als beheerder, inspecteur of leverancier van belang zijn.

We verwelkomen u graag op één van onze sessies.

Voor wie?
Inspecteurs, beheerders en beleidsmedewerkers van speel- en beweegplekken

Duur van de training
van 9:00 uur – 12:30 uur

Data en locatie: 
Donderdag 8 oktober – online
Maandag 12 oktober – online
Dinsdag 13 oktober – online
Donderdag 15 oktober – online

Investering: 
€135,- (excl BTW) per persoon, documentatie herschreven WAS 2021 inbegrepen

Vragen?
Heeft u vragen voorafgaand aan uw inschrijving? Neem dan contact op met Monique via telefoonnummer 030-7890366 of stuur ons een e-mail.

Contact

logo
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×