Voorwaarden & privacy

Voorwaarden en privacy Playmapping 17 – 5 – 2018

Playmapping verzamelt via de website http://www.playmapping.nl/ persoonsgegevens van haar gebruikers. Deze persoonsgegevens worden goed beveiligd en beschermd. Het beschermen van persoonsgegevens is voor ons van cruciaal belang.

De informatieve website Playmapping.nl en de gebruikerssoftware Playmapping.com hebben beiden aparte privacy voorwaarden. Onderstaande privacy voorwaarden hebben betrekking op de website Playmapping.nl.
Playmapping Software heeft eigen specifieke privacy voorwaarden.

Lees op deze pagina een uitgebreide toelichting over de persoonsgegevens welke bewaard en gebruikt worden, de bescherming van persoonsgegevens, de samenwerking met andere partijen, en de mogelijkheid tot het verkrijgen van inzicht in uw persoonsgegevens.

Doeleinden verzamelen en verwerken persoonsgegevens door Playmapping

  1. Goede gebruikerservaring van de website (vb. land/taal, gebruikersaccount)
  2. Communicatie
  3. Playmapping nieuwsbrief
  4. Analyse voor verbetering van de werking van http://www.playmapping.nl/

Toelichting:

  1.  Goede gebruikerservaring van de website (vb. land/taal, gebruikersaccount)Op basis van de taal van de Internetbrowser op locatie van het IP-adres wordt deze website in de juiste taal getoond. Hierdoor hoeft een gebruiker de taal niet zelf te selecteren en wordt het gebruikersgemak verhoogd. Dit is een automatisch proces wat betekent dat IP-adressen en taal-instellingen van individuele gebruikers niet bij Playmapping bekend zijn.
    Het opslaan van het Playmapping gebruikersaccount op deze website gebeurt via de pagina ‘login’ op deze website. Deze pagina valt onder de Playmapping software. Voor de algemene voorwaarden over gebruikersaccounts, verwijzen we u door naar de privacy voorwaarden van Playmapping Software (te verkrijgen via uw contactpersoon).
  2. Communicatie
    Wanneer u een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij naar persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk vragen te verwerken en verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Playmapping of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens.
  3. Playmapping nieuwsbrief
    Na uw uitdrukkelijke toestemming om opgenomen te worden in het Playmapping mailbestand, kunnen we jou e-mails toesturen met informatie over ontwikkelingen of informatie welke in relatie liggen tot de discipline waarin Playmapping actief is. Onderaan iedere mailing bestaat de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om uzelf af te melden. Uw e-mailadres is uitsluitend voor het gebruik door Playmapping bij ons opgenomen in de database. Uw e-mailadres en bijbehorende contactgegevens wordt niet door ons gedeeld met derde partijen anders dan dat het staat opgeslagen in het systeem waarmee we de nieuwsbrief verzenden.
  4. Analyse voor verbetering van de werking van de playmapping website
    Gebruikersdata van Playmapping wordt geanalyseerd ter verbetering van het platform. Deze data wordt verzameld en volledig anoniem verwerkt. Er wordt dus geen link gelegd tussen een individuele gebruiker en het gebruikersgedrag.
    Playmapping werkt als volgt bij de analyse voor verbetering van het platform:
    • Er worden Google Analytics-cookies gebruikt;
    • er is een bewerkersovereenkomst met Google gesloten;
    • Playmapping heeft gekozen voor het maskeren van het laatste octet van het IP-adres;
    • Playmapping heeft ‘gegevens delen’ uitgezet;
    • Playmapping maakt geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

Inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens

De Playmapping website slaat geen persoonlijke gegevens in de database op. Wel slaan we de review op welke u bij ons op de website hebt geplaatst. Wilt u wijzigingen doorvoeren in deze review of de review laten verwijderen? Neem dan contact op met ons via het contactformulier. Het aanpassen of verwijderen van een review kan alleen door ons gebeuren. Wij streven ernaar alle verzoeken binnen twee weken af te handelen.

Bescherming van uw persoonsgegevens bij samenwerking Playmapping met derden

Playmapping werkt voor het onderhoud, beheer en de hosting van de website samen met derden. Ook het versturen van e-mails gebeurt met behulp van een extern programma. Met deze partijen is een verwerkersovereenkomst gesloten, hetgeen betekent dat uw persoonsgegevens beschermd zijn volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Beveiliging persoonsgegevens

Wij vinden uw privacy van essentieel belang en doen er dan ook alles aan om deze te beschermen volgens de geldende regels van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dit betekent onder andere dat de website beveiligd is met een SSL certificaat, dat we met verwerkersovereenkomsten werken voor onze partners en dat u zelf toestemming geeft voor het verwerken en opslaan van uw data op onze website.

Persoonsgegevens: websites van derden via Playmapping

Het kan voorkomen dat de website Playmapping een andere website vermeld in informatieve content. Playmapping is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Deze websites zijn eigendom van derden en worden puur informatief genoemd. Er is geen relatie tussen deze websites en Playmapping. Derhalve zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud, het privacybeleid en de bescherming van persoonsgegevens op deze websites. Lees het eigen privacy beleid op desbetreffende website.

Veranderingen en contact

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Heeft u vragen over uw persoonsgegevens of de bescherming van uw persoonsgegevens dan kunt u contact opnemen met ons. Wij streven ernaar om uw vraag binnen twee weken te beantwoorden.

Mocht u ondanks ons zorgvuldig samengestelde privacybeleid én na contact met Playmapping hierover ontevreden zijn, dan heeft u als gebruiker het recht dit te melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Neem contact op!

Heeft u een vraag? Neem telefonisch contact met ons op of vul het contact formulier in.

Telefoonnummer +31 30 789 0366

Klanten