Customer success stories

Playmapping in de praktijk: klantervaringen

Wij voorzien onze potentiële klanten graag van zoveel mogelijk informatie over Playmapping. Daarnaast hebben we diverse demonstratievideo’s ter illustratie. Toch kunnen we ons voorstellen dat de ervaring van onze gebruikers en klanten het beste beeld geeft geeft van ons product en onze diensten. Lees daarom de ervaringen van andere gebruikers van onze software en onze diensten.

Bedrijfsnaam

Review Gemeente Leeuwarden Playmapping

4

Waarom de Gemeente Leeuwarden voor Playmapping heeft gekozen: Playmapping is zeer compleet. Het gebruik van de handheld in het veld is makkelijk en heel doelmatig. Bevindingen / rapporten na een inspectie zijn heel uitgebreid, duidelijke acties en overzichtelijke logboeken. Goed overzicht van de locatie door foto`s en plattegrond en gps. Voor het invoeren van nieuwe objecten kun je gebruik maken van een uitgebreide bibliotheek. Playmapping is goed te gebruiken op je smartphone.

Bedrijfsnaam

Fijne toegankelijke applicatie welke met de tijd meegaat en innovaties snel oppakt

5

De gemeente Teylingen en de ambtelijke fusie gemeenten Lisse en Hillegom werken al jaren met Playmapping. Playmapping is een fijne toegankelijke applicatie voor beheerders, inspecteurs en onderhoudsmedewerkers, dit omdat de applicatie achter het bureau en in het veld op een tablet goed te benaderen is.
Alle benodigde gegevens voor een goed beheer van de speelvoorzieningen en speelplaatsen kan je kwijt in de applicatie. Het fijne van deze applicatie is dat je met een GIS systeem op een redelijk eenvoudige manier speelplaatsen en voorzieningen in beeld kan brengen. Playmapping gaat met de tijd mee en is in staat om innovaties snel op te pakken.

Bedrijfsnaam

Gemeente Groningen in Playmapping

4

Wij werken al jaren naar volle tevredenheid met Playmapping voor het beheer van onze speel-, sport- en fitnessplekken. Sinds kort werken wij ook met Playmapping voor het stimuleren van de vindbaarheid en het gebruik van onze plekken.

Neem contact op!

Heeft u een vraag? Neem telefonisch contact met ons op of vul het contact formulier in.

Telefoonnummer +31 30 789 0366

Klanten