Company

Playmapping: toonaangevende inspectie- en beheersoftware

Playmapping is een onafhankelijk ICT bedrijf dat sinds 2005 bestaat. Het bedrijf begon als aanbieder van een software tool om inspecties van speeltoestellen te registreren. Inmiddels is de software uitgegroeid tot Europa’s meest gebruikte inspectie- en beheersoftware voor speel- en beweegplekken. Playmapping wordt gebruikt gebruikt door beheerders van speel- en beweegplekken, professionele inspectiebureau’s en fabrikanten/leveranciers van speel- en beweegplekken.

De erkende software is voorzien van voorgeprogrammeerde veiligheidsnormen en onderhoudsmaatregelen die de inspecteur ondersteunt in het veld. Daarnaast biedt Playmapping ondersteuning bij beleid & advies, bijvoorbeeld aan beheerders door middel van rapportages welke ondersteunen bij het opstellen van begrotingen (budgetbepaling) en formuleren van beleid op het gebied van spelen en bewegen.

Naast software en consulting, biedt Playmapping samen met partners per land eigen training academy aan. Klanten worden opgeleid tot inspecteur, getraind in het gebruik van software en / of bijgepraat over de laatste trends en ontwikkelingen in de markt tijdens onze kennisdagen.

 • software
 • beleid & advies
 • training academy

Veelgestelde vragen/FAQ Playmapping

Voor wie is Playmapping?

Playmapping is voor aanbieders van speel- en beweegplekken in de openbare ruimte, waaronder:

 • Gemeenten
 • Scholen
 • Recreatie
 • Kinderopvang
 • Woningbouwverenigingen

Playmapping biedt met haar certified partner program ook een oplossing aan playground professionals:

 • Leveranciers speel- en fitnesstoestellen
 • Inspectiebureaus

Hoe werkt Playmapping software?

Hoe werkt Playmapping software?

Bekijk nu de software demo van de beheermogelijkheden om een preview van de werking van Playmapping software te zien. Een uitgebreide persoonlijke demonstratie verzorgen wij graag op locatie. Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Wat zijn de kosten voor het gebruik van Playmapping?

Wat zijn de kosten voor het gebruik van Playmapping?

Klanten betalen licentiekosten per speeltoestel / speelplek waardoor naar rato wordt betaald voor het gebruik van Playmapping. Dankzij deze eerlijke licentiestructuur is Playmapping bereikbaar voor iedereen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over passende mogelijkheden.

Van wie is de data in Playmapping?

Van wie is de data in Playmapping?

De licentiehouder is eigenaar van de data. Playmapping stelt deze ter beschikking aan haar klanten in diverse formaten.

Vacature Data Entry medewerker 20 tot 24 uur!

Playmapping in Utrecht zoekt een medewerker Data Entry, voor het actueel houden en uitbreiden van de informatie die in onze productbibliotheek staat. Ben jij die secure, gezellige collega die ons team komt versterken?

Over Playmapping

Playmapping bestaat sinds 2005 en is Europa’s meest gebruikte software voor het inspecteren en beheren van speeltoestellen. Ongeveer 80% van alle schommels, klimrekken, speel- en bewegingstoestellen die in Nederland zijn geplaatst, staan geregistreerd in onze software. Aangezien deze speeltoestellen voor veiligheidsdoeleinden heel goed onderhouden moeten worden, gebruiken onderhouds- en inspectiebedrijven onze software. Playmapping doet meteen suggesties over welke onderdelen er mogelijk aan vervanging toe zijn inclusief alle specificaties. Hierdoor hebben onderhoudsmonteurs nooit de verkeerde materialen bij zich. Om al deze informatie te onderhouden, actualiseren en uit te breiden zoeken wij een Data Entry Medewerker.

De functie

Wij zoeken een zelfstandige en secure data entry medewerker. Je zorgt dat de voorgeprogrammeerde kennis in Playmapping actueel en compleet is. Het updaten van de productbibliotheek met informatie van álle leveranciers is jouw verantwoordelijkheid. De informatie is vaak verkrijgbaar via het Internet maar het kan ook voorkomen dat je deze informatie op moet vragen bij de leveranciers van de speeltoestellen.

Werkzaamheden:

 • Online zoeken naar beschikbare informatie
 • Opvragen informatie bij leveranciers
 • Administratieve verwerking van informatie in het systeem

Functie-eisen:

 • Je functioneert op MBO niveau
 • Je werkt zelfstandig en hebt een goede dag als je aan het einde van de werkdag alle werkzaamheden hebt afgevinkt!
 • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd
 • Goede kennis van Microsoft office
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Wat bieden wij?

 • Een data entry functie voor 20 tot 24 uur per week. De uren zijn in overleg in te delen.
 • Een gezellige werkomgeving en een plek in een hecht team
 • Standplaats Utrecht
 • Een salaris van rond de € 1.700,- (o.b.v. 40 uur)

Wil je reageren, solliciteer dan nu meteen via deze link.

Eerst nog vragen bel dan met Monique – 030-789 0366.

Meewerkstage Playmapping voor hands-on HBO/WO stagiair(e)

Playmapping zoekt een gemotiveerde stagiair(e)! Heb jij passie voor nieuwe technologie en software? Heb je oog voor details en ben je innovatief? Beschik je daarnaast over een flinke dosis energie en heb je affiniteit met spelen en bewegen? Dan is een stage bij Playmapping de ideale uitdaging voor jou.

Wij bieden een stageplek voor een analytische stagiair met een hands-on aanpak. Het betreft een dynamische meewerkstage met veel ruimte om jouw plannen uit te voeren. Playmapping is innovatieve software voor inspectie en beheer van speel- en beweegtoestellen. De gebruiker staat centraal bij de ontwikkeling en optimalisatie van ons product. In jouw rol houdt je je bezig met productoptimalisatie, productontwikkeling, sales, klantadvies en support. Het betreft een afwisselende functie waarin je jouw kennis van nieuwe media, techniek en design toepast op onze speeltoestellen beheersoftware om zo de gebruikerservaring te optimaliseren.
Je werkt bij ons op kantoor in Utrecht. Daarnaast krijg je de mogelijkheid mee te gaan naar beurzen, evenementen en klanten zodat je een goede feeling krijgt met de stakeholders van Playmapping. Onze werkomgeving kent zich door een goede sfeer in een jong en enthousiast team.

Wij bieden:
– Een stageplaats voor een periode van ca. 6 maanden. Startdatum in overleg te bepalen.
– Standplaats Utrecht
– Een gezellige werkomgeving en een plek in een hecht team
– Een aansprekende functie met veel verantwoordelijkheid
– Mogelijkheid op een dienstverband na succesvolle afronding van de stage
– De mogelijkheid om in overleg een stageopdracht uit te voeren.

Wij vragen:
– 3e/4e jaars-student HBO/WO met focus op ICT/Beleid/Gis
– Affiniteit met spelen en bewegen
– Goede beheersing van de Nederlandse taal
– Communicatief vaardig en analytisch
– Innovatief, proactief en verantwoordelijk

Neem voor meer informatie contact op: 030-789 0366.

Solliciteren? Stuur je motivatie en Curriculum Vitae naar info@playmapping.com.

Neem contact op!

Heeft u een vraag? Neem telefonisch contact met ons op of vul het contact formulier in.

Telefoonnummer +31 30 789 0366

Klanten