Certified partner

Certified partner programma: Playmapping voor professionals

Playmapping biedt een gecertificeerd partnerprogramma per land aan voor professionals in de speel- en beweegbranche. Deze bedrijven gebruiken Playmapping om te voldoen aan de software behoeften van hun klanten op het gebied van inspectie, onderhoud en beheer van speel- en beweegplekken.

Inspectiebedrijven met passie voor veiligheid

Inspectiebedrijven die gebruikmaken van Playmapping, kiezen voor onze software om zo zeker te zijn van de veiligheid van de speeltoestellen die ze voor hun klanten inspecteren. Ze bieden de klant online rapportagetools van Playmapping met de risicoanalyse-matrix van Playmapping. De meeste van deze bedrijven bieden ook een uitgebreide service van onderhoudspakketten op speelplaatsen die ook worden opgenomen in Playmapping.

Playmapping professional fabrikanten

Diverse fabrikanten gebruiken Playmapping om hun installaties op te nemen en deze aan hun klanten te rapporteren. Na de installatie wordt Playmapping gebruikt als onderdeel van het servicepakket met inspectie- en onderhoudscontracten. Klanten worden getraind om hun eigen routine-inspecties in Playmapping uit te voeren. Dankzij de uitgebreide productcatalogus met alle technische tekeningen en veiligheidscertificaten van deze fabrikanten in de Playmapping-bibliotheek, wordt de inspecteur in staat gesteld alle benodigde documentatie in zijn inspectie-app te vinden tijdens zijn veldwerk.

Interesse in het partnerprogramma als inspectiebureau of fabrikant? Neem dan contact met ons op.

Case studies partnerprogramma

Woningcorporatie Kopenhagen

Voor één van de grootste woningcorporaties in Kopenhagen wordt de jaarlijkse veiligheidsinspectie uitgevoerd in Playmapping. Deze partij gebruikt niet alleen de professionele rapportage met alle inspectiebevindingen maar ook worden alle gegevens geïmporteerd in hun integrale asset management software, zodat de woningcorporatie kan rekenen met de economische waarde en meerjaren ramingenen voor hun speeltoestellen en valondergronden.

Dierentuin Nederland

Playmapping wordt gebruikt door de grootste dierentuin van Nederland. Hun speeltoestellen worden dagelijks gebruikt door gemiddeld 800 (!) kinderen. De dierentuin heeft een extern professioneel bedrijf in dienst om elk kwartaal de inspecties via Playmapping uit te voeren, maar heeft ook eigen personeel opgeleid om de dagelijkse visuele inspecties uit te voeren in de eenvoudig te gebruiken Playmapping-app om zo te voldoen aan de veiligheidsnormen.

Kinderdagverblijf

Een kinderdagverblijf met meer dan 450 locaties met speeltuinen gebruikt Playmapping om al hun speeltuinen te beheren en rapporten te genereren naar de 6 regiomanagers. Per regio hebben ze 1 persoon die zorg draagt ​​voor alle locaties, inclusief de routine-inspectie via Playmapping. De jaarlijkse inspectie van de speeltuin wordt gedaan door een professioneel bedrijf en valt onder dezelfde licentie als Playmapping.

Deelgemeenten en parken in Londen

Verschillende deelgemeenten in Londen hebben een licentie voor Playmapping afgenomen om al hun speelplaatsen voor hun buurt en park te beheren. Ze zijn verplicht om de inspecties uit te besteden en bij deze tenders zijn de professionele inspectiebedrijven verplicht om te werken met de Playmapping-gegevens /software die de gemeente ter beschikking stelt. Op deze manier blijft de gemeente eigenaar van de gegevens/het logboek en kan het inspectiebedrijf de inspectiebevindingen op de meest efficiënte papierloze manier leveren.

Scholen Duitsland

150 scholen van een grote stad in Duitsland worden geïnspecteerd met de Playmapping-software. Na de inspectie maakt de stad haar eigen verslag in Playmapping en voorziet hun buitendienst van alle informatie die nodig is om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren op de speelplaatsen. Voor uitgebreide reparaties sturen ze de rapporten naar speelplaatsfabrikant of speeltuin-servicebedrijven. Tijdens de volgende inspectie worden alle reparatietaken gecontroleerd op kwaliteit en geregistreerd in Playmapping.

Neem contact op!

Heeft u een vraag? Neem telefonisch contact met ons op of vul het contact formulier in.

Telefoonnummer +31 30 789 0366

Klanten